Bodega Maxima, uw vertrouwd adres voor de heerlijkste Argentijnse gerechten in de omgeving Eindhoven. Argentijnse specialiteiten restaurant voor de beste biefstuk, spare ribs, visgerechten, gamba's en meer. Uit eten bij Bodega Maxima betekent bourgondisch genieten en verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Het restaurant is de ideale plek om bijeenkomsten, recepties of feesten te organiseren. Wij helpen u daar graag bij. Ook kunt u onze prachtige locatie afhuren voor vergaderingen, carnavals verenigingen of zelfs privé feesten. Mail voor een offerte op maat naar info@bodegamaxima.nl Ook catering kan via Bodega Maxima geregeld worden, met of zonder personeel. Bovendien staan er regelmatig high tea’s of high wining op het programma. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.
De Argentijnse veestapel bestaat voornamelijk uit Aberdeen Angus en Hereford vee, twee echte vleesrassen. Het vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa’s en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras. Door de juiste vochtigheid, het milde klimaat, de rijke bodem en het uitgestrekte landschap is de pampa ideaal voor het houden van runderen van de hoogste kwaliteit.
Argentinië beschikt met 50 miljoen dieren over de één na grootste kudde ter wereld. De jonge stierkalveren worden na zo’n 28 maanden geslacht, wanneer ze tussen de 400 en 460 kilo wegen. Argentijns vee krijgt meer beweging en eet wel 100 verschillende soorten gras. Het vlees heeft daardoor niet alleen een betere smaak, maar bevat ook 10% minder cholesterol en 25% minder vet. Het vlees wordt niet ingevroren, maar vaccuüm verpakt en gekoeld verscheept. Daardoor kan het rijpen, zonder waardevol vocht te verliezen. De reis van de pampa’s naar ons land duurt 4 tot 6 weken. Daardoor komt het zorgvuldig gerijpt en op de juiste malsheid op uw bord.
© 2016 Grill Bodega Maxima | Webontwerp Groundbreakers